Tri generacije porodice Jokić, godinama su se bavili uzgojem i preradom svinja, a u lokalu koji se nalazi u centru Topole nema ko nije svratio da pojede pljeskavicu.
N. Jokić vlasnik i druga generacija porodice, nastavio je porodičnu tradiciju i važio je za jednog uglednog i vrednog ugostitelja u Topoli.
Foto: Društvene mreže
– Kod njega sam stalno jeo, njihove pljeskavice bile su uvek najukusnije. Nema vašara i slavlja a da oni nisu bili krcati, isto je i radnim danima uvek je kod njih gužva. Supruga je uglavnom uz radnice bila za šalterom a muškarci su zaduženi za pripremu, divna porodica, zanemeo sam kad sam čuo kaže – jedan od prijatelja porodice Jokić.
Foto: Društvene mreže
Inače N.Jokić je sa svojim ocem i sinom izgubio život utapanjem u septičku jamu, a na licu mesta život je izgubio i njihov komšija koji im je pomagao.
Podsećamo, Jokići su spremali punoletstvo kćerki koje je trebalo da bude u subotu.